Doe een fit

comfortabeler rijden dan ooit. Alles is erop gericht je dichterbij je fietsdoelen te brengen, wat die ook zijn. Een goede fit helpt je op weg door je rijhouding te perfectioneren, zodat je efficiëntie en comfort toenemen. Hoewel een ontwikkeld is om sporters in een houding te helpen om met maximale efficiëntie maximaal vermogen op de pedalen over te brengen, leert de ervaring ons dat het veel breder toepasbaar is.

Pijn hoort niet bij fietsen. Maar hoewel je nooit in één klap van al je terugkerende ongemakken en de bijhorende hinder kunt afkomen, kan je fietsgenot met behulp van de hightech-analyses en inzichten van ervaren professionals sterk verbeterd worden. Je zult minder moeite hebben om je trainingsdoelen te halen dankzij hightech-analyses die op jouw lichaam en rijstijl zijn afgestemd. Hiervoor komt een Fit van pas.

Speciale actie voor Tour For Life deelnemers

For life en sporttestcentrum regio midden geven de deelnemers de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een fiets positie meting te doen. De fietsmeting kost normaal 155,- euro en voor de deelnemers hanteren we een tarief van 125,- euro waarvan we 25,- storten naar Tour for live. Schijf je in zodat we een afspraak kunnen maken na 19 januari .