Fietspositie analyse

Waarom een Fit?

De Fit is investeren in je fietsplezier en streven naar harder, langer en comfortabeler rijden dan ooit. Alles is erop gericht je dichterbij je fietsdoelen te brengen, wat die ook zijn. Een goede fit helpt je op weg door je rijhouding te perfectioneren, zodat je efficiëntie en comfort toenemen. Hoewel een ontwikkeld is om sporters in een houding te helpen om met maximale efficiëntie maximaal vermogen op de pedalen over te brengen, leert de ervaring ons dat het veel breder toepasbaar is.

Pijn hoort niet bij fietsen. Maar hoewel je nooit in één klap van al je terugkerende ongemakken en de bijhorende hinder kunt afkomen, kan je fietsgenot met behulp van de hightech-analyses en inzichten van ervaren professionals sterk verbeterd worden. Je zult minder moeite hebben om je trainingsdoelen te halen dankzij hightech-analyses die op jouw lichaam en rijstijl zijn afgestemd. Hiervoor komt een Fit van pas.

Een Fit is meer dan een geprogrammeerd systeem om onderdelen en hun afstelling aan te passen. Het behelst een gesprek, beoordeling en een analyse die leidt tot unieke oplossingen voor de unieke uitdagingen en behoefte van individuele fietsers.