Voedingsadvies

Gerichte voeding

De juiste voeding bevordert het effect van uw inspanning, of het hier nu gaat om het verbeteren van uw sportprestatie of het kwijtraken van overgewicht.

Het verbeteren van sportprestaties betekent dat u meer inspanning (arbeid) van uw lichaam gaat vragen. Met een op de sportprestatie gerichte voeding zorgt u ervoor dat uw lichaam deze extra inspanningsvraag op een verantwoorde wijze kan leveren. Wij leren u hoe u zich optimaal voorbereid op uw inspanning, hoe u er voor zorgt dat u tijdens de inspanning voldoende energie blijft behouden en hoe u uw lichaam na de inspanning optimaal laat herstellen met de juiste voeding.

Hebt u overgewicht en is uw doel afvallen dan wordt eerst een analyse gemaakt van uw eetgewoonte. In veel gevallen ligt de oorzaak van het overgewicht in het voedingspatroon. Alleen minder eten is niet de oplossing. Wij zijn van mening dat een wijziging in uw voedingspatroon en eetgewoonte voor een structurele oplossing zorgt. Uiteraard wordt u door ons ook gestimuleerd om meer te bewegen.